Magnum kézidarab

Cikkszám: GRS 004-940
Szállítás GLS futárszolgálat - utánvét 2.222 Ft
rendelesre.png

Leírás

A Magnumok nagy teljesítményűek és hatótávolságúak, ettől meglepően nehezek, de mégis finoman kimunkáltak, ezért félrevezető a méretük.

Ez a kézidarab meghaladja a korábbi modellek teljesítményét, amelyek kétszer olyan hosszúak voltak. Finom szabályozhatóságának és csúcskategóriás teljesítményének köszönhetően az árnyékolásban egyik kézidarab sem veszi fel vele a versenyt.

 

#004-940

Tartalmazza a szabványos tokot marok fogantyúval.

Súly: 5,84 oz (165,56 g). Hossz: 2,72 "(69,2 mm).

Amennyiben az Ön vállalkozása EU adószámmal is rendelkezik , úgy ezt a terméket Szlovákiai üzletünkön keresztül, ugyanezen feltételekkel, ÁFA nélkül tudja megrendelni.

 

Kérjük szlovákiai irodánkon keresztüli rendelési igényét jelezze felénk!

Ötvös szerszámok és gépek kereskedelme

Ötvös szerszámok és gépek kereskedelmével foglalkozunk,de cirkónia köveket vagy 3D ékszertervező programot is kínálunk.

Az Auren Kft. Magyarországon az egyik legnagyobb cég, amely aranyműves és órás műhelyek, üzletek teljes körű felszerelésének árusításával foglalkozik.

Üzletünkben minőségi árut kínálunk vásárlóink számára, melyek közt megtalálhatók a foglalható Swarovski cirkóniák nagy színválasztékban, ötvös szerszámok, öntéshez szükséges gépek, berendezések, neves gyártók minőségi kínálatából, galvanizáló berendezések, valamit galvanizáló szerek, forrasztáshoz szükséges eszközök, csiszolás és polírozás technológiai gépek, anyagok, ultrahangos tisztító gépek. Boltunkban minden szükséges eszköz megtalálható arany, ezüst, platina és más fémek megmunkálásához.Kapcsolat:

Auren Kft.
1089 Budapest, Gaál Mózes u. 5-7.
II. emelet 230.

Termékeink

Az oldal tetejére