QC 901 Airtact

Teljesen hőkezelt rozsdamentes acélból készült
Cikkszám: #004-901-ATSS
Szállítás GLS futárszolgálat - utánvét 2.822 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár155.448 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 122.400 Ft
Az áfa összege 33.048 Ft
rendelesre.png

Leírás

Áttörő erejét a mechanikus technológia finom szabályozása és a rengeteg energia adja. A kényelmes, kompakt formához kapcsolódik egy állítható oldalsó tömlő csatlakozó. Ez illik a legtöbb gravírozó és kőfoglaló igényeihez, beleértve a mikro-gravírozást is, a mély relief munkákat és a perem emeléseket/leütési beállításokat.Teljesen hőkezelt rozsdamentes acélból készült. Airtact-el használható. Hossz: 66 mm. Súly: 68 g.

Ötvös szerszámok és gépek kereskedelme

Ötvös szerszámok és gépek kereskedelmével foglalkozunk,de cirkónia köveket vagy 3D ékszertervező programot is kínálunk.

Az Auren Kft. Magyarországon az egyik legnagyobb cég, amely aranyműves és órás műhelyek, üzletek teljes körű felszerelésének árusításával foglalkozik.

Üzletünkben minőségi árut kínálunk vásárlóink számára, melyek közt megtalálhatók a foglalható Swarovski cirkóniák nagy színválasztékban, ötvös szerszámok, öntéshez szükséges gépek, berendezések, neves gyártók minőségi kínálatából, galvanizáló berendezések, valamit galvanizáló szerek, forrasztáshoz szükséges eszközök, csiszolás és polírozás technológiai gépek, anyagok, ultrahangos tisztító gépek. Boltunkban minden szükséges eszköz megtalálható arany, ezüst, platina és más fémek megmunkálásához.Kapcsolat:

Auren Kft.
1089 Budapest, Gaál Mózes u. 5-7.
II. emelet 230.

Termékeink

Az oldal tetejére