Qc Magnum Airtact

Finom szabályozhatóság , csúcskategóriás teljesítmény
Cikkszám: 004-940-ATSS
Szállítás GLS futárszolgálat - utánvét 2.822 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár151.181 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 119.040 Ft
Az áfa összege 32.141 Ft
rendelesre.png

Leírás

A Magnumok nagy teljesítményűek és hatótávolságúak, ettől meglepően nehezek, de mégis finoman kimunkáltak, ezért félrevezető a méretük. Ez a kézidarab meghaladja a korábbi modellek teljesítményét, amelyek kétszer olyan hosszúak voltak. Finom szabályozhatóságának és csúcskategóriás teljesítményének köszönhetően az árnyékolásban egyik kézidarab sem veszi fel vele a versenyt. Airtact-tel.

 

Hossz: 69 mm

Súlya: 162 g

Ötvös szerszámok és gépek kereskedelme

Ötvös szerszámok és gépek kereskedelmével foglalkozunk,de cirkónia köveket vagy 3D ékszertervező programot is kínálunk.

Az Auren Kft. Magyarországon az egyik legnagyobb cég, amely aranyműves és órás műhelyek, üzletek teljes körű felszerelésének árusításával foglalkozik.

Üzletünkben minőségi árut kínálunk vásárlóink számára, melyek közt megtalálhatók a foglalható Swarovski cirkóniák nagy színválasztékban, ötvös szerszámok, öntéshez szükséges gépek, berendezések, neves gyártók minőségi kínálatából, galvanizáló berendezések, valamit galvanizáló szerek, forrasztáshoz szükséges eszközök, csiszolás és polírozás technológiai gépek, anyagok, ultrahangos tisztító gépek. Boltunkban minden szükséges eszköz megtalálható arany, ezüst, platina és más fémek megmunkálásához.Kapcsolat:

Auren Kft.
1089 Budapest, Gaál Mózes u. 5-7.
II. emelet 230.

Termékeink

Az oldal tetejére