Fizetési lehetőségek

- személyesen átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával
- előre utalással bankszámlánkra
- utánvétellel, a megrendelés átvételekor

Személyes átvételre üzletünkben van lehetőség (1089 Budapest, Gaál Mózes u. 5-7.) előre egyeztetett időpontban. Amennyiben ezt az átvételt választotta, kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.Ebben az esetben külön szállítási költség nem kerül felszámításra. A vásárlás összege készpénzben és bankkártyával egyenlíthető ki.

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, banki átutalással. A rendelés leadását követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Bankszámlaszámunk:
12011021-00147999-00100008 (Raiffeisen Bank)
A közlemény rovatban kérjük tüntesse fel a megrendeléséhez tartozó számlaszámot. Az összeg beérkezését követően küldjük a megrendelt terméket, vagy át tudja venni azt üzletünkben.

Futárszolgálattal, utánvétellel történő kiszállítás esetén a rendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása

Termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállítás várható ideje a megrendelést követő 24-48 óra. Kivételt képeznek ez alól azon termékek, melyeknél ettől eltérő szállítási idő kerül feltüntetésre. Amennyiben ettől valamilyen oknál fogva kénytelenek vagyunk eltérni, úgy minden esetben felvesszük a kapcsolatot Önnel.
A 14-óráig megrendelt terméket még aznap, 14-óra után pedig a következő munkanapon lesz átadva a futárnak. A munkaszüneti napon küldött megrendelések a következő munkanapon lesznek elküldve.
Szállítási költség: 0-2 kg súly között 1450 Ft. Rendszerünk Csak az alap szállítási költség megjelenítésére képes. Amennyiben a csomag az adott súlyhatártól eltér, úgy többlet költség számolható fel, erről előzetesen e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk a vásárlót.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása - kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Termékeink

Az oldal tetejére