Kategóriák

felszerelés 5 terméket találtam.

Mutat 1 - 5 / 5
 • Hívja az árképzést

  Elektropolírozó a gyorsabb és hétkonyabb felületmegmunkáláshoz.Az elektro-polírozás a legkíméletesebb és legtisztább módszer arra, hogy az ékszerdarabok egy ipari gyártási folyamat során sima, ultratiszta felületet kapjanak, amellyel aztán tovább lehet dolgozni.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Az elektromos polírozás a legkímélőbb és legtisztább módja annak, hogy az ékszerdarabok ipari gyártási folyamatban sima, ultra-tiszta felületet biztosítsanak, amelyet tovább lehet feldolgozni. Az Aqua-Pol® termékcsaládunk ezt nagyon hatékonyan, pontossággal éri el, és a rendszernek csak kevés hely szükséges. Ez belső öntő rotorok ötletes kialakításával...

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Egy önálló eszköz arany és ezüst kivonására az alkalmazott elektrolitból.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Felejtse el a tárcsás csiszoló gépeket és a hagyományos polírozó gépeket! A KORAS cég elektro polírozó rendszere olyan megoldást kínál, mely során a préselt vagy öntött ékszerek a galván és a mechanikus polírozás technológiák együttes hatásával fejti ki erejét. 

  Ár kérésre

  RAKTÁRON

 • Hívja az árképzést

  Az elektrolízis folyamata a fürdőbe merített aranytárgyak felületi mikroerózióját eredményezi. Az eltávolított nemesfém az edény alján lerakódik, és szűréssel könnyen kinyerhető a berendezés segítségével . 

  Ár kérésre

Mutat 1 - 5 / 5