Kategóriák

Gravírozás és Vésés 94 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 94
 • Hívja az árképzést

  Pneumatikus berendezés a svájci  Glardon Vallorbe gyártól. A készülék hatalmas előnye, hogy a legtöbb művelethez csak egy kézidarab (Enset WH) szükséges. Csak cserélje ki a csomagban lévő súlyokat és patronokat. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön markolatot vásárolni minden egyes művelethez, mint más eszközöknél, ezzel is csökkentve költségeit.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A Magic 70 egy multifunkcionális gép vágására, marására, gravírozásra.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Pneumatikus berendezés a svájci  Glardon Vallorbe gyártól. A készülék hatalmas előnye, hogy a legtöbb művelethez csak egy kézidarab (Enset WH) szükséges. Csak cserélje ki a csomagban lévő súlyokat és patronokat. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön markolatot vásárolni minden egyes művelethez, mivel versenyképes eszközökkel van, ami sokat takarít meg.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A MAGIC-F30P egy multifunkcionális véső és vágó berendezés , amely képes betűket vagy mintákat vésni ékszerekbe és fém anyagokba, mint például arany, ezüst, rozsdamentes acél a gyémánt szerszámmal, de akár viasz faragáshoz is használható. A berendezés csak sík felület gravírozására alkalmas, azonban nagy munkaterültete miatt kifejezetten ideális névtáblák...

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Tökéletesen alkalmazható az ékszer felületi simításához, kalapálásához. A legmodernebb és legegyedülállóbb megoldásokra alkalmas kézi markolat alkalmas fémekhez és más anyagokhoz egyaránt .   

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A Silentaire Val-Air kompresszorai szinte zajmentesek és teljesen automatikusan működnek. Mindegyikben van nyomástartó edény, nyomásszabályozó beépített nedvesség-leválasztóval és nyomásmérő a csővezeték nyomásának mérésére, biztonsági szelep, légszűrő és hordozófogantyú vagy kerekek.

  Ár kérésre

 • 3 420 Ft

  Ezt az agyagot óvatosan felhordva a munkadarab felületére csökkenti a fénvisszaferődést és a zavaró csillogást. Használja ezt az agyagot szorítólemezzel (# 003-698), hogy megtartsa a munkadarabot. kb. 450 g.

  2 850 Ft (nettó)
  3 420 Ft (bruttó)
 • 5 071 Ft

  Ez a könyv az ékszerek gravírozására összpontosít, különös hangsúlyt fektetve a betűtípusok, a monogramok és a gyűrűk gravírozására. Részletesen leírja a szerszámok és a helyes technikák használatát annak érdekében, hogy az olvasónak átadja a kézi gravírozás művészetét. Puhakötés, 143 oldal. Könyvek csak angol nyelven érhetők el.

  4 226 Ft (nettó)
  5 071 Ft (bruttó)
 • 7 601 Ft

   Lásd: James Meek: A Gravírozás Művészete „The Art of Engraving” (# 002-164) c. könyv végén.

  6 334 Ft (nettó)
  7 601 Ft (bruttó)
 • 8 030 Ft

  Sam Alfano által fejlesztett viasz. Kifejezetten inverz motívumokra vagy replikálásra. Sam Alfan viasaz a tiszta méhviasz, juhar faggyú, és más olajok és viaszok keveréke, amelyeket Sam naponta használ a motívumok elrendezésére és replikálására.

  6 692 Ft (nettó)
  8 030 Ft (bruttó)
 • 9 295 Ft

  E hasznos könyvből minden gravírozó fontos tudást szerez. Ez a könyv az alapvető tudást egyszerű és érthető módon adja át. Spirálkötés, 45 oldal. Csak angol nyelven elérhető!

  7 746 Ft (nettó)
  9 295 Ft (bruttó)
 • 9 514 Ft

  Bővítse tudástárát, és tanulja meg, hogyan készítsen szép, folyamatos témákat fegyverek gravírozásához! Puhakötés, 38 oldal. Csak angol nyelven elérhető!

  7 928 Ft (nettó)
  9 514 Ft (bruttó)
Mutat 1 - 12 / 94