Kategóriák

Gravírozás és Vésés 94 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 94
 • Hívja az árképzést

  Ez a  kézidarab percenként maximum 320.000-es fordulatra képes. Kiválóan használható vésésekhez, díszítésekhez, csiszoláshoz, minden típusú anyag megmunkálásához. Csak  1,6 mm átmérőjű szárral kompatibilis. Közvetlenül csatlakozik a GraverMach AT-hez, a GraverMax G8-hoz, vagy bármely levegőszabályzású készlethez.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A MAGIC-F30P egy multifunkcionális véső és vágó berendezés , amely képes betűket vagy mintákat vésni ékszerekbe és fém anyagokba, mint például arany, ezüst, rozsdamentes acél a gyémánt szerszámmal, de akár viasz faragáshoz is használható. A berendezés csak sík felület gravírozására alkalmas, azonban nagy munkaterültete miatt kifejezetten ideális névtáblák...

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A Silentaire Val-Air kompresszorai szinte zajmentesek és teljesen automatikusan működnek. Mindegyikben van nyomástartó edény, nyomásszabályozó beépített nedvesség-leválasztóval és nyomásmérő a csővezeték nyomásának mérésére, biztonsági szelep, légszűrő és hordozófogantyú vagy kerekek.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Tökéletesen alkalmazható az ékszer felületi simításához, kalapálásához. A legmodernebb és legegyedülállóbb megoldásokra alkalmas kézi markolat alkalmas fémekhez és más anyagokhoz egyaránt .   

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Egyelőre egyetlen pneumatikus rendszer sem kínál olyan sok rugalmasságot a felhasználó számára, mint ez a gép. Figyelemre méltó technikai újítás a kombinált kéz- és lábvezérlés. Ha a felhasználónak szüksége van rá, gond nélkül válthat a kézi és a lábvezérlés között. Ez maximális kényelmet és pontosságot kínál a kreatív munkák széles skálájában.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A Magic 1S sorozatú gyűrű külső és belső gravírozásra használható. Kompakt méret, elegáns kialakításl és praktikus és csendes működés. A gyémántfej lehetővé teszi különböző fémek, például arany, ezüst, réz, rozsdamentes acél és sok más fém gravírozását.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A Magic 70 egy multifunkcionális gép vágására, marására, gravírozásra.

  Ár kérésre

 • 3 420 Ft

  Ezt az agyagot óvatosan felhordva a munkadarab felületére csökkenti a fénvisszaferődést és a zavaró csillogást. Használja ezt az agyagot szorítólemezzel (# 003-698), hogy megtartsa a munkadarabot. kb. 450 g.

  2 850 Ft (nettó)
  3 420 Ft (bruttó)
 • 5 071 Ft

  Ez a könyv az ékszerek gravírozására összpontosít, különös hangsúlyt fektetve a betűtípusok, a monogramok és a gyűrűk gravírozására. Részletesen leírja a szerszámok és a helyes technikák használatát annak érdekében, hogy az olvasónak átadja a kézi gravírozás művészetét. Puhakötés, 143 oldal. Könyvek csak angol nyelven érhetők el.

  4 226 Ft (nettó)
  5 071 Ft (bruttó)
 • 7 601 Ft

   Lásd: James Meek: A Gravírozás Művészete „The Art of Engraving” (# 002-164) c. könyv végén.

  6 334 Ft (nettó)
  7 601 Ft (bruttó)
 • 9 780 Ft

  Bővítse tudástárát, és tanulja meg, hogyan készítsen szép, folyamatos témákat fegyverek gravírozásához! Puhakötés, 38 oldal. Csak angol nyelven elérhető!

  8 150 Ft (nettó)
  9 780 Ft (bruttó)
 • 10 260 Ft

  Csatlakozzon Jake Newell, professzionális kézgravírozó művészhez ebben a különleges Bulino-projektben az elejétől a végéig. Tippeket és trükköket mutat be, valamint azt hogy elkerülje a gyakori hibákat, és jobban megértse a fotorealisztikus vésést. DVD nyomtaott képi utasításokkal. 2 óra, 4 perc. Csak angol nyelven érhető el.

  8 550 Ft (nettó)
  10 260 Ft (bruttó)
Mutat 1 - 12 / 94