Kategóriák

Új termékek

Mutat 1 - 4 / 4
 • 233 520 Ft

  A francia gyártmányú mikromotor ideális ötvösséghez. Ergonomikus és könnyű kézidarabbal rendelkezik. 10 cserélhető fogója Ø 0 és 4 mm között van rögzítve. Sebesség: 3000–24000 fordulat / perc. Fordulatszám-szabályozás potenciométerrel.

  194 600 Ft (nettó)
  233 520 Ft (bruttó)
 • Hívja az árképzést

  A Magic 30 egy multifunkciós gyémántfejes gravírozó berendezés, amely segítségével könnyen gravírozhat síkfelületet, vagy vágágásokat is készíthet akár 3D nyomtatott mintákon. Nagy sebességű forgófej vágja és faragja a fémet. Gyémántfejes gravírozó fejegységgel pedig gyönyörűen gravírozhat.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A Magic 30 egy gyémántfejes gravírozó berendezés, amely segítségével könnyen gravírozhat jól kivehető szövegeket vagy mintákat ékszerekbe, fémekbe pl aranyba, ezüstbe, rézbe, rozsdamentes acélba. Csendes, kompakt gép.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A MAGIC-F30P egy multifunkcionális véső és vágó berendezés , amely képes betűket vagy mintákat vésni ékszerekbe és fém anyagokba, mint például arany, ezüst, rozsdamentes acél a gyémánt szerszámmal, de akár viasz faragáshoz is használható. A berendezés csak sík felület gravírozására alkalmas, azonban nagy munkaterültete miatt kifejezetten ideális névtáblák...

  Ár kérésre

Mutat 1 - 4 / 4