Kategóriák

Karikagyűrű gyártó gépek 14 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 14
 • Hívja az árképzést

  Gyémántfejes marógép.Az RA 961A két vezérelt tengellyel rendelkezik, különböző, esküvői gyűrűk és karkötők készítésére alkalmas.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Alkalmazás:Rendkívül pontos és szimmetrikus gyűrűk létrehozásához. Munkakészlet:Eszterga TO 01készlet külső esztergáláshoz (33 db)

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Az FK 100 egy többfunkciós ékszereszterga. Több, mint 10 mozgás tengelyével nagy rugalmasság és adaptivitás jellemzi. Tokmányok cseréjével ugyanazzal a géppel dolgozhat gyűrűkön, karkötőkön, fülbevalókon és sík felületeken.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Főleg körkörös felületvágáshoz használatos konvex és konkáv formák készítéséhez, simításhoz, vágatok készítéséhez és az oldalak simításához. Ez az asztali esztergagép egy alap, könynen használható, helytakarákos model. 3 forgási sebessége van, és 6 mozgási tengelye, ami nagy rugalmasságot biztosít az ékszerkészítőknek.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Főleg belső felületek és az oldalak simításához használatos, valamint convex és konkáv formák vágásához komfort gyűrűkhöz és kartkötőkhöz. Ez az asztali esztergagép egy alap, könynen használható, helytakarákos model. 3 forgási sebessége van, és 8 mozgási tengelye, ami nagy rugalmasságot biztosít az ékszerkészítőknek.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Hasznája a WSO-7 expandert, hogy növelje a méretet. Ez az általános célú gép olyan gyűrűt hoz létre, melynek mérete 14mmtől 30mm-ig és szélessége 1.5mm és 7mm között van. Mielőtt a munkát megkezdi, a kezelőnek be kell állítani a gépet a gyűrű szélességének megfelelő hengerkészlettel.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Ebben a fázisban az alakító eszköz segítségével beállíthatjuk a gyűrű szélességét.a III. Fázis után a különböző típusú fémekkel végzett munka után lehetséges, hogy eltérő szélességű  előregyártott anyagot kapjunk. Ennek az előgyártott szerszámnak a WSO géphez való illesztéséhez ajánlott a S01 hajlítóeszköz a megfelelő alátéttel.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Az FM / 4 a legkisebb 4 tengelyes CNC marógép a világon gyűrűk és karkötők készítéséhez. A műszer több szerszámmal, még gyanta adagoló rendszerrel is felszerelhető. A készülék alapfelszereltsége folyékony hűtőrendszerrel és drága fémvisszanyerő rendszerrel. A CAD szoftverrel.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Legalább 5 tonnás nyomással ellátott nyomóprés vágja ki az alátéteket a lemezből  . A kivágó forma egy lökettel kivágja a tökéletesen kerek alátétet. Mérettő függően  1-2,1 mm vastag arany- vagy ezüstcsíkokat kapunk. A vastagabb lemezt vastagabb gyűrűk gyártásához használják.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Az első fázisban, Az általános célú OZP-4 eszközt használjuk, egy speciális, cserélhető persellyel,  az alátét szélességétől függően.A persely szélességi skálája a perem belsejére van pecsételve.Az irányított lyukasztó, amelyet az első szakaszban is használtak, lehetővé teszi a következő gyűrűgyártási szakaszban szükséges kúpok előállítását.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A 3. szakasz a félkész gyűrűk kúpokból való húzásából áll.Erre a célra, ugyanaz az  általános célú OZP-4 eszközt használható az ajánlott nyomáshoz. Azonban a szerszám lyukasztóval és a persely alsó osztályozási jelével van felszerelve, amely megfelel a behúzandó anyag vastagságának.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Gyémántfejes marókés CNC vezérelt munkaállomásokhoz .  Méretekkel kapcsolatosan érdeklődjön telefonon vagy e-mailen keresztül

  Ár kérésre

Mutat 1 - 12 / 14