Kategóriák

3D szoftver 5 terméket találtam.

Mutat 1 - 5 / 5
 • Hívja az árképzést

  A 3D CAD (Computer Aided Design) és a megfelelő összekapcsolás erejének kombinálásával a Matrix 3D lehetővé teszi egy virtuális ékszer tervezését a monitoron. A részletes színes képet az ügyfél az összes lehetséges nézetben megnézheti, a képet pedig kinyomtathatja vagy postázhatja. A Matrix 3D bemenetek teljes mértékben kompatibilisek bármilyen...

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A Rhinogold szoftvert kifejezetten arra fejlesztették ki ,hogy a legkorszerűbb és legegyedibb ékszerterveket ,minél könnyebben és minél gyorsabban készíthessék el a tervezők ,készítők de a kereskedők is egyaránt .  

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A Rhinogold szoftvert kifejezetten arra fejlesztették ki ,hogy a legkorszerűbb és legegyedibb ékszerterveket ,minél könnyebben és minél gyorsabban készíthessék el a tervezők ,készítők de a kereskedők is egyaránt.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A MatrixGold ™ Essentials 2018 új dimenziót ad a Gemvision fejlett CAD megoldásaihoz. A legjobb Matrix® és RhinoGold funkciókat egyesíti a CounterSketch® egyszerűsített felületével. A MatrixGold ™ Essentials 2018 több energiát, kurzált eszközöket, intuitív munkafolyamatot és fokozott termelékenységet kínál.

  Ár kérésre

Mutat 1 - 5 / 5