Kategóriák

Szűrő és Ülepítő Rendszerek 4 terméket találtam.

Mutat 1 - 4 / 4
 • Hívja az árképzést

  A nedves csiszolási folyamatok során mindig képződik technológiai szennyvíz, amelyben sűrűn apró fémrészecskék találhatóak, akár nemesfémek mint arany vagy ezüst szemcsék. A nemesfémek visszanyerése különösen fontos gazdasági szempontból. Ezenfelül a szennyvíz kezelése meghatározott jogi normákhoz kötődik, ahol a megtisztított víz újrahasznosítása a...

  Kérdezd meg az árat
   
  Kód: 116636
 • Hívja az árképzést

  Széles kabin nagy első ajtóval a behelyezéséhez. Világítással ellátott fülke  Automatikus ablaktisztítás. Állítható vízfúvóka. Tartály az anyag visszanyerése végett Motoros rendszer a folyékony maradékok megtartásához  Lábpedál vezérlés a víznyomás-szivattyú számára. Kiegészítő szekunder tartály.

  Kérdezd meg az árat
   
  Kód: 11493
 • Hívja az árképzést

  Beltéri világítás. Magasságban állítható pisztolyok. A víznyaláb beállítása. Gyűjtő tartály a maradék gipszhez. Lábvezérlés vízszivattyún keresztül. Lehetőség van további opcionális oldalgyűjtő tartályok kombinálására.

  Kérdezd meg az árat
   
  Kód: 11494
 • Hívja az árképzést

  LAFONTE Szűrőberendezés Nemesfém visszanyeréséhez használatos szűrő rendszer. A szűrőrendszert a műhelyek mosdóiban használják, hogy a nemesfémek kézen megragadt részt visszanyerjék.

  Kérdezd meg az árat
   

  RAKTÁRON

Mutat 1 - 4 / 4