Kategóriák

Pneumatikus Gravírozó Gépek 7 terméket találtam.

Mutat 1 - 7 / 7
 • Hívja az árképzést

  Egyelőre egyetlen pneumatikus rendszer sem kínál olyan sok rugalmasságot a felhasználó számára, mint ez a gép. Figyelemre méltó technikai újítás a kombinált kéz- és lábvezérlés. Ha a felhasználónak szüksége van rá, gond nélkül válthat a kézi és a lábvezérlés között. Ez maximális kényelmet és pontosságot kínál a kreatív munkák széles skálájában.

  Kérdezd meg az árat
   
  Kód: 004-965
 • Hívja az árképzést

  Ez a gravírozó rendszer megnöveli az egyes kézidarabok teljesítményét, és tökéletes szabályozást biztosít az ütési sebességek teljes skáláján.

  Kérdezd meg az árat
   
  Kód: 004-995
 • Hívja az árképzést

  Ez az új minőségi eszköz sokoldalú és pneumatikus ütésállóságot biztosít a kövek behelyezéséhez és gravírozásához. Ideális professzionális drágakövek és gravírozók és kézművesek számára, akik korlátozott költségvetéssel rendelkeznek.

  Kérdezd meg az árat
   
  Kód: 004-895
 • Hívja az árképzést

  Pneumatikus berendezés a svájci  Glardon Vallorbe gyártól. A készülék hatalmas előnye, hogy a legtöbb művelethez csak egy kézidarab (Enset WH) szükséges. Csak cserélje ki a csomagban lévő súlyokat és patronokat. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön markolatot vásárolni minden egyes művelethez, mivel versenyképes eszközökkel van, ami sokat takarít meg.

  Kérdezd meg az árat
   
  Kód: 800000
 • Hívja az árképzést 0 Ft

  Pneumatikus berendezés a svájci  Glardon Vallorbe gyártól. A készülék hatalmas előnye, hogy a legtöbb művelethez csak egy kézidarab (Enset WH) szükséges. Csak cserélje ki a csomagban lévő súlyokat és patronokat. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön markolatot vásárolni minden egyes művelethez, mint más eszközöknél, ezzel is csökkentve költségeit.

  Kérdezd meg az árat
   
  Kód: 800100
  0 Ft
 • 489 510 Ft

  A svájci Glardon Vallorbe gyártmánya. Az EnSharp használatával gyorsan meg lehet élesíteni a véőket vagy egyéb szerszámokat Egy hibátlan pengét fog kapni, amely tovább javítja a munka minőségét. A kezdők is hamar elsajátíthatják a használatát, a professzionális felhasználók sok időt takarítanak meg, mivel a gép használata alacsony időigényű.

  407 925 Ft (nettó)
  489 510 Ft (bruttó)
  Kód: 803010
 • Hívja az árképzést

  Pneumatikus gravírozó rendszer Gravírozók, ékszerészek, kőfoglalók számára. Állítható frekvencia: 60-1500 ütés/perc Lábbal történő vezérlés Manuális nyomásjelző Stand by levegő fogyasztás: 0.02 liter/perc Maximális nyomás: 3 bar Beköthető markolatok száma: 1 db Védelem folyadékok ellen, például vízzel vagy olajjal való szennyeződés ellen. Súly: 5.5 kg

  Kérdezd meg az árat
   
  Kód: 800200
Mutat 1 - 7 / 7