Kategóriák

Lézerhegesztő Gépek 5 terméket találtam.

Mutat 1 - 5 / 5
 • Hívja az árképzést

  Az automatikus hegesztő lézer, színes érintőképernyővel, beépített levegőhűtő rendszerrel ellátott tápegységgel (integrált hőcserélővel), az integrátorok új interfészével, javított diagnosztikával, bemenettel és kimenettel rendelkezik USB-memóriakártyán keresztül. Használható önálló optikai szálhegesztő gépként és fókuszáló eszközként az aranygyártó...

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A lézeregységet az automatikus hegesztési folyamatra fejlesztették ki. A generátor száloptikai és fókuszáló fejjel van felszerelve. - IV. Lézerosztály - 35 ° C-ra hűtött levegő - Lehetőség az impulzus alakjának megváltoztatására - 3 különböző hegesztés programozásának lehetősége - Előre konfigurált szoftver a fénytörés megkönnyítésére -...

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A Sisma az LM-D modellek szélesebb skáláját mutatja be 2017-ben , a Ready-t . YAG nagy pontosságú hegesztő lézerrendszer , mely könnyű hozzáférést biztosít a munkaterülethez. A hosszú lámpa időtartama egyik  jellemzője, valamint egy új ergonomikus kialakítás, amely az LM-D kényelmes és egyszerű használatát teszi lehetővé.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  A magas csúcsteljesítmény, az egyszerű használat, a csökkentett karbantartás és a hosszú lámpaidő néhány jellemzője, valamint egy új ergonomikus kialakítás, amely az LM-D kényelmes és egyszerű használatát teszi lehetővé.

  Ár kérésre

 • Hívja az árképzést

  Nagy pontosságú Yag kézi hegesztő rendszer A magas csúcsteljesítmény, az egyszerű használat, a csökkentett karbantartás és a hosszú lámpaidő néhány jellemzője, valamint egy új ergonomikus kialakítás, amely az LM-D kényelmes és egyszerű használatát teszi lehetővé.

  Ár kérésre

Mutat 1 - 5 / 5