Kategóriák

Megtekintett termékek

Mikroszkóp MEIJI EMZ-5 Meiji

003-563

A MEIJI Japán mikroszkóp fogalom a drágakőfoglalók és díszítő vésnökök körében. 

Képzelje el, mintha a normál látási viszonyokhoz képest Ön 20-szor közelebb látna minden tárgyat. Az alkotók ezzel a mikroszkóppal szinte rögtön képesek elvégezni az aprólékos feladatokat is

Bővebb leírás

679 000 Ft Áfa nélkül
814 800 Ft Áfával

Egyéb infó

A nagyítás akár 22,5 szeres is lehet. Ez a tárgyi nagyítás lehetővé teszi, a pontos szerszám vezetést úgy, mint korábban még sosem. A látás ezek után már nem korlátozza a garvírozást, kőfoglalást vagy az ékszer készítést. Több ékszerész rutin munkákhoz is használja ezt a mikroszkópot, mellynek segítségével idő és pénz spórolható meg hosszú távon. A vésnökök az apró részletek kidolgozása által keltik életre műveiket. Többé nem lesz olyan motívum, mely túl kicsi vagy túl összetett lenne. E mikroszkóp alatt készített vésések sokkal jobb minőségűeknek ítélik meg képzettek és képzetlenebbek egyaránt. A kezdőktől a mester vésnökökig, minden művész lelkesedik, hogy ugyanazzal a készséggel egy még jobb munkára lehetnek képesek együtt. Képzelje el, hogy a szem megerőltetése nélkül, több munkaórát követően is szeme friss és éles marad.


A csomag tartalmazza a sztereo zoom mikroszkóp testet középpontjában a blokk-hoz szükséges eredeti állvánnyal, és 0,5× objektívvel. Opcionális nagyító lencsék melyekkel más munka távolságok érhetőek el, szintén kaphatóak.


Nagyítás: 3,5 – 22,5×, resp. 7 – 45× 
Munka távolság: 148 mm

A 10-szeres széles látószögű szemlencse jár hozzá.

Más kategóriájú termékek (15)