Kategóriák

Megtekintett termékek

Procad folyadék 3D polimerhez Nagyobb

3D polimer felületkezelő anyag Procad

622613

Az anyag egy film réteget képez a 3D polimer nyomtatott darabokon, amit direkt öntésre készítenek elő. Javítja a polimer kiégését.

Valamint, ha gumiba akarják besütni a polimert, akkor segít a modellt a gumitól elválasztani.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: RAKTÁRON

29 990 Ft Áfa nélkül
35 988 Ft Áfával

Egyéb infó

Gyantadarabok vagy minták közvetlen öntése

A gyantadarabok vagy minták közvetlen öntésekor a leggyakoribb probléma a durva felületek és zárványok. A gyanta tágul és forr, és zavarja a beágyazó felületét, és így durva felületeket hoz létre. A gyanta behatolhat a beágyazóba, vagy éppen ellenkezőleg, ha a beágyazó gipsz a gyanta felületére vándorol, durva felületeket vagy zárványokat okozva.

Ennek kiküszöbölése érdekében a gyantadarabot 5-10-szer bemeríthetjük a Procadba. A gyantadarabok Procadba merítésének időtartama a kialakítástól függ, és ajánlott csökkenteni a merítést, ha a darab kicsi, apró lyukakat tartalmaz, bemélyedéseket tartalmaz a kő behelyezésére vagy filigrán kialakítású.

Gyantadarabokból készült gumiformák


Gyakori, hogy a gyanta rátapad a gumira, ami befolyásolja a kialakítást, így a forma alkalmatlanná válik viasz befecskendezésére.
Ha a vulkanizálás előtt egyszer-kétszer bemárja a gyanta darabot Procad-ba, mielőtt a gumiba helyezné, ez megelőzhető. A Procad bevonja a gyantadarabokat, és gátat hoz létre, amely megakadályozza, hogy a gumi a pórusokba vándoroljon vagy a felülethez tapadjon.

Kellékek

Más kategóriájú termékek (30)